Összefoglalás:

Változékony, többszőr csapadékos hét áll előttünk!

Az előttünk álló héten változékony többszőr csapadékos időben lesz részünk, több hullámban érkezhet eső, záporeső, esetleg zivatar. Egyedül szerdán számíthatunk szárazabb időben. A hőmérséklet az átlag közelében marad, a csúcsértékek 15 és 20 °C köré várhatóak, míg a minimum értékek 10 °C körül alakulhatnak.

Részletezve:

Az éjszaka folyamán folytatódik a többnyire borult, csapadékos időjárás, a reggeli óráktól átmenetileg megszűnhet a csapadék. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban a hőmérséklet 7 és 13 °C közé csökkenhet. 
A délelőtt folyamán szakadozottá válhat a felhőtakaró, majd a délutáni, esti óráktól ismét több felhő érkezhet. Közepes bizonytalanság mellett számíthatunk esőre, záporesőre. Gyenge légmozgás mellett, időnként mérsékelt szél fújhat. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 16 °C körül alakulhat. 

Keddre virradó éjszaka fokozatosan megnövekedhet a felhőzet. A reggeli, délelőtti óráktól számíthatunk újabb esőre, záporra, a csapadékos időjárás az esti órákig kitarthat. A délkeleti szél időnként megélénkülhet. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 17 °C körül várható.

Szerdára virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég. Mérséklet lesz az északnyugati szél. Hajnalban 5 és 10 °C körül alakulhat a minimum hőmérséklet.
Napközben közepesen, illetve erősen felhős lehet az ég. Az északnyugati szelet időnként mérsékelt, élénk széllökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 18 °C köré emelkedhet.

Csütörtökre virradó éjszaka ismét erősebben megnövekedhet a felhőzet, ismét számíthatunk esőre, záporesőre. Gyenge lesz a légmozgás. a minimum hőmérséklet 8 és 13 °C körül alakulhat.
Napközben folytatódik a változékony, gyakran csapadékos időjárás. A délkeleti szelet, mérsékelt, élénk széllökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 15 °C körré várható. 

Péntekre virradó éjszaka még előfordúlhat kisebb eső, zápor. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban 9 és 14 °C köré hűlhet a levegő.
Napközben továbbra is számíthatunk esőre, záporesőre. A délkeleti szél időnként mérsékelt, élénk lehet. A legmelegebb órákban 9 és 15 °C körül alakulhatnak a csúcsértékek. 

Napi adatok:

T.Min: 8,0 °C
T.Max: 16,3 °C

Az elmúlt 24 óra szállópor adatok átlaga:

PM 2,5: 6 ug/m3
PM 10: 7 ug/m3

Frissítve: 2022.09.25 19:30

Copyright 2020 - Göd időjárása - Drón fotók: Hranecz Attila