Előrejelzés

5 napos előrejelzés

Hétvégére hullámzó frontrendszer érkezhet!

Holnap még marad a késő nyárias idő. Majd szombatra nyugat felől egy hullámzó front rendszer éri el térségünket, a frontrendszer déli ágán egy mediterrán ciklon is képződhet. Szombaton a reggeli óráktól több hullámban érkezhet eső, záporeső, délután zivatar is. Szombaton is marad a hűvös, csapadékosabb időjárás, esővel, záporesővel. Hétfőtől javulhat időjárásunk, és melegedés is kezdetét veheti.

Részletezve:

Éjszaka közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég. Egy-egy záporeső még előfordulhat. Időnként mérsékelt szél fújhat. Hajnalban a minimum hőmérséklet 14 és 18 fok körül alakulhat. 
Napközben változóan felhős lesz az ég. Megélénkülhet a délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 29 fok körül alakulhat.

Szombatra virradó éjszaka közepesen, illetve erősen felhős lehet az ég. Mérséklet délnyugati szél fújhat. Hajnalban a minimum hőmérséklet 15 és 19 fok köré csökkenhet.
A reggeli óráktól már érkezhet eső, záporeső, esetleg zivatar. Napközben több hullámban érkezhet csapadék, majd délutántól ismét nőhet a záporok, zivatarok kialakulásának az esélye. Jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 24 fok körül alakulhat.

Vasárnapra virradó éjszaka erősen felhős, borult lesz az ég. Kisebb eső, záporeső is előfordulhat. Méréskelt lesz az északnyugati szél. Hajnalban a minimum hőmérséklet 12 és 17 fok körül alakulhat.
Napközben erősen felhős, borult lehet az ég. Eső, záporeső továbbra is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél mérsékelt, illetve élénk lesz. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok körül alakulhat.

Hétfőre virradó éjszaka közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég, hajnalra azonban már csökkenhet a felhőzet. Mérsékelt, illetve élénk északkeleti szél fújhat. Hajnalban a minimum hőmérséklet 11 és 16 fok köré csökkenhet.
Napközben váltózóan felhős lesz az ég. Mérsékelt északkeleti szél fújhat. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25 fok köré emelkedhet.

Keddre virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban a minimum hőmérséklet 12 és 17 fok köré csökkenhet.
Napközben derült, gyengén felhős lesz az ég. Gyenge lesz a légmozgás, csak időnként fújhat mérsékelt szél.

Napi adatok:

T.min: +12,7 °C
T.max: +27,4 °C
 
Frissítve: 2020.09.21 21:06
Érvényes: 2023.09.26