Előrejelzés

5 napos előrejelzés

Folytatódik a gyakran záporokkal, zivatarokkal tarkított időjárás!

A hétvégén folytatódik a változékony, gyakran záporokkal, zivatarokkal tarkított időjárás, vasárnap egy gyenge hidegfront érheti el térségünket. Továbbra is a felhőszakadás lehet a fő kisérő jelenség. Hétfőn és kedden átmenetileg csökken a csapadékhajlam. Hőmérséklet szempontjából maradak a 20-25 fok körüli csúcsértékek. 

Részletezve:

Az este és az éjszaka folyamán érkezhet még zápor, esetleg zivatar. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban a minimum hőmérséklet 13 és 16 fok körül alakulhat.
Holnap napközben ismét erőteljesebb lesz a goimolyfelhő képződés és újabb záporok, zivatarok alakulhatnak ki, az intenzív cellákra továbbra is a felhőszakadás lesz a jellemző. Gyenge lesz a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 25 fok körül alakulhat.

Szombatra virradó éjszaka még előfordulhat zápor, esetleg zivatar. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban a minimum hőmérséklet 11 és 15 fok körül  alakulhat.
Napközben a megnövekvő gomolyfelhőkből ismét számíthatunk záporokra, zivatarokra. Időnként mérsékelt északias szél fújhat. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok körül alakulhat.

Vasárnapra virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég. Időnként mérsékelt északkeleti szél fújhat. Hajnalban a minimum hőmérséklet 11 és 15 fok körül alakulhat. 
Napközben ismét erőteljesebb lehet a gomolyfelhőképződés, délután újabb záporok, zivatarok érkezhetnek. Vasárnap egy gyenge hidegfront érheti el térségünket, mérsékelt, illetve élénk lesz az északkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25 fok körül alakulhat.

Hétfőre virradó éjszaka derült, gyengén felhős lesz az ég. Mérsékelt északkeleti szél fújhat. Hajnalban a minimum hőmérséklet 10 és 15 fok körül alakulhat. 
Napközben változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nem várható. Mérsékelt, illetve élénk északi, északkeleti szél fújhat. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok körül alakulhat. 

Keddre virradó éjszaka derült, gyengén felhős lesz az ég. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban a minimum hőmérséklett 9 és 14 fok körül alakulhat. 
Napközben változóan felhős időre számíthatunk. Mérsékelt északnyugati szél fújhat. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25 fok körül várható. 

Napi adatok:

T.min: +16,7 °C
T.max: +25,4 °C
 
Az elmúlt 24 óra szállópor adatok átlaga:
 
PM 2,5: 6 ug/m3
PM 10: 7 ug/m3
 
Frissítve: 2020.06.08 19:35
Érvényes: 2023.06.13