Összefoglalás:

Holnap még napos száraz idő várható, majd szombaton egy újabb hidegfront étkezik, vasárnapra borongós, csapadékos, hűvös idő várható. A csapadékos időszak a jövő hét elején is maradhat, majd a hét második felében száraz, meleg légáramlatok érik el térségünket, a csúcshőmérsékletek már +30 °C körüli maximumok várhatóak. 

Részletezve:

Az éjszaka folyamán többnyire derült, gyengén felhős lesz az ég. A hajnali minimum hőmérséklet +9 és +15 °C köré csökkenhet. 
Holnap napközben gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést, de csapadék nem várható. A nyugati, északnyugati szél időnként megélénkülhet. A legmagasabb hőmérséklet +24 és +28 °C körül alakulhat. 

Szombatra virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég. Az északnyugati szél továbbra is élénk lehet. A minimum hőmérséklet +8 és +14 °C köré csökkenhet. Napközben már hidegfronti hatás érvényesülhet. Többnyire erősen felhős, borult lehet az ég, kisebb zápor már előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkülhet, de erős széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet már visszaeshet, így a szombati maxok +18 és +23 °C körül alakulhatnak.

Vasárnapra virradó éjszaka is sok felhő lesz felettünk. A minimum hőmérséklet +8 és +13 °C körül alakulhat.
Napközben többnyire erősen felhős borult idő várható, esőre, záporra egyaránt számíthatunk. Gyenge lesz a légmozgás, azonban időnként megélénkülhet a szél. Kifejezetten hideg idő vár ránk vasárnap, a csúcshőmérséklet +13 és +16 °C körül alakulhat. 

Hétfőre virradó éjszaka első felében még előfordulhat kisebb csapadék, majd a hajnali órákra felszakadozhat a felhőzet. A minimum hőmérséklet +5 és +12 °C körül alakulhat. Napközben változóan felhős idő várható, kisebb eső zápor még kialakulhat. A csúcshőmérséklet +19 és +23 °C körül várható. 

Keddre virradó éjszaka tovább csökken a felhőzet, hajnalban derült, gyengén felhős lehet az ég. A minimum hőmérséklet +8 és +14 °C köré várható. 
Napközben is többnyire derült, napos idő vár ránk, már enyhébb légáramlatok érhetik el térségünket, így a csúcshőmérséklet már +19 és 24 °C köré emelkedhet. 

Napi adatok:

T.Min: +11,4 °C
T.Max: +25,8 °C 

Az elmúlt 24 óra szállópor adatok átlaga:

PM 2,5: 1 ug/m3
PM 10: 1 ug/m3

Frissítve: 2022.05.26 19:50

Copyright 2020 - Göd időjárása - Drón fotók: Hranecz Attila