Előrejelzés

5 napos előrejelzés

Hószállingózás kisebb, havazás érkezhet!

Magas bizonytalanság mellett, holnap és szombaton kisebb mennyiségű csapadék érkezhet, ami hószállingózás, gyenge havazás vagy havas eső lehet. Vasárnap átmenetileg felszakadozhat a felhőztet, hosszabb-rövidebb időszakokra a Nap is előbújhat. Hétfőn ismét számíthatunk kisebb csapadékra, ami szintén vegyes halmazállapotú lehet. Kedden ismét naposabb időben bízhatunk. A hőmérséklet 0 fok közelében maradhat, éjszaka kicsivel 0 fok alá csökkenhet. 

Részletezve:

Éjszaka folyamán erősen felhős, borult lesz az ég. Gyenge lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet -3 és +2 fok körül alakulhat.
Napközben is folytatódik az erősen felhős, borult idő. Kisebb csapadékra is számíthatunk, ami lehet hószállingózás, gyenge havazás, havas eső. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +4 fok körül alakulhat.

Szombatra virradó éjszaka erősen felhős, borult lesz az ég. Továbbra is számíthatunk kisebb mennyiségű csapadékra. Gyenge lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet -2 és +2 fok körül alakulhat.
Napközben folytatódik az erősen felhős, borult idő, továbbra is érkezhet kisebb mennyiségű csapadék. A legmagasabb hőmérsékelt +1 és +4 fok körül alakulhat.

Vasárnapra virradó éjszaka marad az erősen felhős, borult idő. Gyenge lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet -1 és -4 fok körül alakulhat.
Napközben változóan felhős időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időszakokra a Nap is kisüthet. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +4 fok körül várható. 

Hétfőre virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég. Pára és ködfoltok is képződhetnek. Gyenge lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet -3 és +1 fok körül alakulhat.
Napközben ismét érkezhet egy újabb csapadékzóna amiből vegyes halmazállapotú csapadék is hullhat. A délnyugati szél mérséklet, illetve élénk lehet. A legmagasabb hőmérséklet +1 és +3 fok körül alakulhat.

Keddre virradó éjszaka fokozatosan felszakadozhat a felhőtakaró. Mérséklet, illetve élénk északnyugati szél fújhat. A minimum hőmérséklet -2 és +2 fok körül alakulhat. 
Napközben folytatódik a változóan felhős, napos idő. Az északnyugati szél mérséklet, illetve élénk lehet. A legmagasabb hőmérséklet +2 és +5 fok körül várható.

Napi adatok:

T.min: +1,5 °C
T.max: +5,6 °C
 
Az elmúlt 24 óra szállópor adatok átlaga:
 
PM 2,5: 9 ug/m3
PM 10: 11 ug/m3
 
Frissítve: 2020.01.22 20:47
Érvényes: 2023.01.27